Ook Harvey Bischop kiest voor Drachtster Boys

Drachtster Boys heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Harvey Bischop. Harvey is 31 jaar, is een allrounder, en komt momenteel uit voor Harkemase Boys waar hij aan het eind van dit seizoen 4 jaar heeft gespeeld. Daar heeft hij ook nog ervaring in de topklasse opgedaan in het seizoen 2010/2011 en 2011/2012.


Harvey Bischop is opgegroeid in Lelystad waar hij ook voetbalde bij sv Lelystad. Hij werd in de jeugd gescout door SC Heerenveen en maakt vervolgens de overstap naar de A1. Tijdens die periode speelde hij zich in de eerste selectie, maar verder dan het spelen van wedstrijden in het beloftenteam kwam hij helaas niet. Van die periode kent hij ook trainer Fred de Boer.

Daarvoor speelde hij bij:
· Sneek Wit Zwart - 1 seizoen
· Be Quick ’28 - 1 seizoen
· Dessel sport (Belgie) - 1 seizoen
· FC Zwole - 3 seizoenen
· Cambuur – 2 seizoenen
· SC Heerenveen - 3 seizoenen

Harvey woont samen met zijn gezin in Leeuwarden. Naast het voetbal heeft hij een voetbalschool; ‘Word baas over de bal’. Op de velden van sc Leovardia geeft Bischop trainingen aan kinderen tussen 6 en 13 jaar. De voetbalschool ´ Word baas over de bal´ besteedt veel aandacht aan de visie van Wiel Coerver (techniektraining) met het doel kinderen technisch beter te maken. Bij de visie van Wiel Coerver gaat het om de persoonsontwikkeling van spelers. Spelers kunnen door de techniek goed te beheersen en bewegingen goed uit te voeren zich daardoor zelfverzekerd voelen. Tevens kunnen zij zich hierdoor in het veld voetballend onderscheiden van medespelers en tegenstanders.

Harvey heeft er erg veel zin in en wil graag zijn waarde bewijzen voor het team om uiteindelijk met veel plezier zo hoog mogelijk te eindigen het komend seizoen.


Drachtster Boys is zeer content met deze versterking en wenst Harvey een aangename tijd en veel sportief succes in het Drachtster Bos

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors