Met Drachtster Boys naar sc Heerenveen - PEC Zwolle!

Het nieuwe seizoen is inmiddels begonnen, de bal rolt weer op de velden van Drachtster Boys. Om dat te vieren hebben we een mooi voetbaluitje voor onze spelers, vrijwilligers en supporters. Ben jij erbij?

Lees meer...

Sportblessurespreekuur vanaf maandag 2 september weer van start

Vanaf maandag 2 september kunnen voetballers van Drachtster Boys met een sportblessure op maandagavond weer terecht op het Sportblessurespreekuur. Dit blessurespreekuur wordt uitgevoerd door sportfysiotherapeut Oedo Mulder van Fitaal.

Lees meer...

Column: wat kan ik voor de club betekenen?

Laten we duidelijk zijn: een voetbalclub is geen sportschool. Als je verzekerd wilt zijn van goede trainers voor álle (jeugd)teams bij een club als Drachtster Boys, zou de contributie minstens verdubbeld moeten worden, zodat wij alle trainers kunnen betalen. Waar je bij een sportschool door het betalen van een flink bedrag per maand verzekerd bent van deskundige begeleiding, moeten we het bij een voetbalclub doen met vrijwilligers.

Lees meer...

Bereikbaarheid hoofd Opleidingen Bovenbouw

In het komende seizoen gaat het Hoofd Opleidingen Bovenbouw, Uilke Damstra, zijn werkzaamheden concentreren op de dinsdagavond en op de woensdagavond en op de zaterdag. Afspraken voor vergaderingen, overleg, bijwonen van trainingen en wedstrijden etc. worden dus voor deze doordeweekse avonden en de zaterdag gemaakt.

Lees meer...

Trainingsschema 2019-2020 [UPDATE: 24-08-2019]

Na enig puzzelwerk is er weer, een versie van trainingsschema 2019-2020 gereed. Wanneer je vragen of wensen hebt, geef deze dan door via deze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Probeer dan zo duidelijk mogelijk je wens aan te geven en geef ook aan hoe dit naar jou mening in het schema zou kunnen passen.

Lees meer...

De teamindelingen (onderbouw) voor het seizoen 2019-2020 zijn aangepast

Mede door de diverse mutaties in de zomerperiode zijn wij genoodzaakt geweest om bepaalde teams te herindelen. Wij hopen hiervoor op uw begrip. Sommige zaken hebben wij niet in de hand en deze zaken hebben gezorgd dat binnen enkele categorieën teams volledig uit balans waren.
Zo hebben we bij JO11 zelfs een team moeten opheffen.

Enkele spelers zitten hierdoor niet meer in het team van hun voorkeur. Dat vinden we heel vervelend maar de technische commissie heeft als doelstelling om spelers zoveel mogelijk op het voor hun geschikte niveau in te delen en er voor te zorgen dat iedereen zoveel mogelijk aan spelen toekomen.

We begrijpen dat sommige spelers (en hun ouders) teleurgesteld zullen zijn maar vragen desondanks om jullie begrip.

 

Kader

Ook zijn wij nog op zoek naar trainers voor de teams waarbij dit niet ingevuld is. Spontane aanmeldingen kunnen gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">.

 

Teamindeling_Onderbouw_2019-2020.pdf

Indelingen jeugdteams 2019-2020 (update 17 juli)

Het indelen van (jeugd)teams voor het nieuwe seizoen blijft een dynamisch proces. Hieronder volgt de laatste update in de onderbouw: de teams van JO7 tot en met JO13.

Lees meer...

Familiedag 2019: foto's ochtendprogramma

Natuurlijk was er ook een ochtendprogramma op de laatste familiedag. Tussen de regenbuien door -maar ook in de regen- maakte Jerker Veenstra mooie foto's van het jeugdtoernooi. Geniet nog even na!

Lees meer...

webshop-drachtsterboys

Niieuws feed

feed-image Feed Entries

Twitter

Onze sponsors