Wedstrijd tegen SC Heerenveen opnieuw sportief feestje

DRACHTEN - Waar het voor de een -Drachtster Boys- een mooie afsluiting van het seizoen was (wel met nieuwe spelers), was het voor de ander -SC Heerenveen- een nuttige voorbereiding op het seizoen. Hoe dan ook, de wedstrijd Drachtster Boys-SC Heerenveen is uitermate succesvol verlopen.

 

Een wedstrijd tegen een BVO vergt nogal wat van de organisatie van een amateurclub. Mede dankzij de ervaring van afgelopen jaren, mogen we opnieuw terugkijken op een geslaagde dag. Daarvoor verdienen alle vrijwilligers een groot compliment. Wat is het mooi om met zo'n wedstrijd af te sluiten!

0630 DB-SCH

En sportief? Selectie en staf mogen tevreden zijn over hun wedstrijd. SC Heerenveen werd goed tegenpartijj geboden met uiteindelijk een alleszins redelijke uitslag van 0-2. Er werd afscheid genomen van Harvey Bischop, Jan Stoker en Kevin Bakels via een publiekswissel. Mannen die de afgelopen jaren veel voor de club hebben betekend, en niet alleen voor hun elftal. 

Trainer Hans van der Ploeg gebruikte uiteindelijk 24 spelers in de wedstrijd, waarbij hij niet alleen ruimte gaf aan nieuwe versterkingen van buitenaf, maar waarin hij ook speeltijd gunde aan jeugdspelers als Dave Boonstra, Jan-Jacob van der Mei en Diederik Russschen. Het werd meteen duidelijk dat Drachtster Boys volgend jaar met een getalenteerde selectie aan het seizoen begint.

0630 DB-SCH 01

De zomerstop is nu dan echt aangebroken. Iedereen een hele fijne vakantie gewenst. 

Fotografie: Tibbesma Fotografie. Voor meer foto's, ook van langs de lijn, klik op de link hieronder:

Drachtster Boys-SC Heerenveen 2018

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors