Drachtster Boys zoekt mini's!

Schopt jouw zoon of dochter (WK voetbal!) tegen alles wat hij of zij maar tegenkomt in en rond en huis? Het zou kunnen dat hij/zij dan klaar is om te voetballen! Voetballen bij Drachtster Boys is dan een prima start.

 

Sinds 2005 heeft Drachtster Boys al ervaring met de categorie van 5/6-jarigen, ook wel 'mini-pupillen' genoemd. Onze mini-pupillen spelen niet in de 'grote' KNVB-competitie, maar spelen al wel onderlinge wedstrijdjes, met veel aandacht voor lekker dribbelen en vrienden worden met de bal.

 

Voetbal is een teamsport. Naast aandacht voor de indivuele motoriek van het kind, is voetbal een geweldige mogelijkheid om nieuwe vriendjes te ontmoeten. Dit alles natuurlijk met veel plezier, want dat staat voorop bij Drachtster Boys: spelplezier!

minis

De mini-pupillen spelen niet alleen wedstrijdjes, ze krijgen ook training van een eigen enthousiaste trainer, die juist veel aandacht heeft voor de individuele ontwikkeling van ieder kind. Drachtster Boys heeft veel ervaring in het opleiden van de jongste jeugd. Inmiddels zitten er spelers van de 'eerste generatie'  mini-pupillen in het eerste... maar ook in andere teams. Nogmaals, spelplezier staat voorop.

 

Wil je weten of voetbal iets is voor je kind? Laat hem of haar eens een paar keer meetrainen. Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Veel plezier! 

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors