Waarom je jeugdtrainer bij Drachtster Boys zou willen worden

Drachtster Boys zoekt voor het seizoen 2019-2020 nog een aantal jeugdtrainers. Belangrijk voor onze jeugd, maar ook voor jezelf. Luister maar eens naar het verhaal van Bram van der Wal (18), die zelf volgend seizoen bij het tweede speelt maar al jaren jeugdtrainer is bij Drachtster Boys.

 

"Ik ben enorm blij met de plek als trainer bij Dr.Boys. Er zijn genoeg kansen om je te verbeteren bij de vereniging. Daarnaast heb je veel contact met andere trainers en de spelers zelf. Het beter maken van spelers is een gevoel waar ik het als trainer warm van krijg."

PHOTO-2019-07-04-17-04-45

 Bram (links) bij JO12-1

 

"Daarnaast kan je als trainer bij Drachtster Boys de kans krijgen om je te ontwikkelen, ik heb dit jaar mede door de club mijn TC3/UEFA C kunnen afronden. Het enthousiasme van de kinderen is iets waarvoor je het doet en je voelt de waardering ook als trainer zijnde."

 

Wil jij volgend seizoen ook een ploegje trainen en zo werken aan je eigen ontwikkeling? Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vraag je eigen leider/trainer.

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors