Geslaagden voor BOS-cursus

De afgelopen maanden vond de Basisopoleiding Scheidsrechter Veldvoetbal weer plaats in het clubhuis van Drachtster Boys. Namens de club slaagden Jelmer Kramer, Dennis Smit en Maarten van den Herik. Drachtster Boys feliciteert hen en hun medecursisten van andere verenigingen van harte.

 

1223 geslaagden voor BOS-cursus 1Dit jaar ging de cursus niet van een leien dakje , er moest er veel geduld uit geoefend worden. Velden bezet, geen ruimte om de cursus te geven, wedstrijd uitgesteld, en zo zijn er nog een paar hobbels overwonnen. De KNVB heeft constant meegedacht en met wat improvisatie zijn alle cursisten geslaagd.

 

Veel van de cursisten kwamen uit de provincie Groningen en hebben na de cursus hun waardering uit gesproken over de ontvangst op onze vereniging .Herman Teleng wil ik dan ook extra bedanken voor zijn inzet om alles te laten slagen.

Elk jaar hebben wij nieuwe scheidsrechters nodig, en onze eigen jeugd is elk jaar weer bereid om mee te doen met een van de scheidsrechterscursussen, maar ook hier geldt: dit gaat niet vanzelfsprekend. We hebben ook hier begeleiders 1223 geslaagden voor BOS-cursus 2nodig om onze jeugd bij te staan bij de wedstrijden. Het is vaak maar 1 uurtje per week maar wel heel belangrijk.

Verricht een goede daad voor volgend jaar en meld je aan bij de scheidsrechtersbegeleiders. Dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Rest mij nog iedereen te bedanken voor zijn inzet en motivatie om elke zaterdag weer een succes te maken. Ik wens iedereen een gezond en sportief nieuwjaar toe en fijne feestdagen.

webshop-drachtsterboys

Scheidsrechterscursus

Ben jij geboren voor de fluit en heb je interesse in een scheidsrechterscursus? Lees hier meer.

 

VOETBAL.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en ontwikkelingen in scheidsrechterland? Ga dan snel naar voetbal.nl.

Twitter

Onze sponsors